Reacties

Laat hier onder een reactie achter!

4 gedachten over “Reacties”

  1. Je bent zo’n mooie krachtige vrouw! Als ik dat cadeautje om bij jou te komen niet had gekregen van mijn moeder dan zat ik nu in de zelfde schulp als een jaar geleden… Ik ben zo blij dat ik jou heb mogen leren kennen! Je bent echt een bijzonder persoon! Ik kan niet uitleggen in woorden hoeveel ik van je hou en om je geef… die woorden zijn niet te beschrijven.

  2. Wat is het fijn om met de paarden te werken! Ze laten zo puur en eerlijk zien wat er in mij leeft. Ze nodigden me zo uit om die kanten in mijn leven aan te kijken, waar ik makkelijk bij wegkijk. Krachtig en liefdevol spiegelden ze waar ik kan groeien en helen. De paarden veroordelen met niet zoals ik zelf nog wel eens doe, daardoor voelde ik me van binnen zo zacht en ruim worden. Heel bijzonder! Dank je wel.

  3. Nadia is een hele fijne en liefdevolle coach. Ze is open, opmerkzaam en gaat integer om met zowel mens als dier. Ze brengt veiligheid in de sessies door rustig en vol vertrouwen te vertalen wat er gebeurt in het contact tussen cli├źnt en paard.

    Ze sluit helemaal aan op je bekendheid met paarden. De sessies zijn daardoor heel veilig, ook voor wie angst voor paarden heeft. Je stap altijd in op eigen niveau.

    Nadia weet precies wanneer de paarden aan het werk zijn om gedragingen en emoties te spiegelen of wanneer de dieren even voor zichzelf zorgen. Ook dit communiceert ze duidelijk, waardoor de boodschap van de spiegeling die de paarden je laten zien heel zuiver is. Aanrader!

  4. Sommige dingen moet je niet teveel in woorden willen vangen, maar gewoon ervaren. Onze dochter is een aantal maanden geleden bij Nadia begonnen en gaat nu wekelijks heerlijk met de paarden aan de slag. Prachtig om te zien hoe er elke keer weer nieuwe stappen gezet worden, hoe ze , zonder dat zaken expliciet uitgesproken worden, ervaart wat haar bui, de manier van aanwezig zijn, voor een reactie uitlokt bij de paarden. Nadia weet dit, wanneer nodig, goed te vertalen naar haar toe maar ziet ook dat het proces met de paarden zelf eigenlijk genoeg met onze dochter doet. Ze laat mensen doorvoelen en geeft ruimte om dit zelf een plek te geven. Er is ruimte voor twijfel, voor een keer niet goed in je vel zitten en dat ook gewoon er te laten zijn. De authenticiteit en betrokkenheid van Nadia maakt het af, dit is een plek waar onze dochter wil zijn maar waar het ook voor ons geen straf is om naar toe te gaan ­čÖé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *